Adgang til Disney+ – din guide til underholdning i verdensklasse

Oprettelsen af din Disney+ konto er hurtig og enkel. Gå blot til Disney+ hjemmesiden og klik på ‘Opret konto’. Udfyld de nødvendige oplysninger, såsom dit navn, din e-mail og din adgangskode. Vælg derefter din ønskede betalingsmetode, og du er klar til at nyde det enestående indhold på Disney+. Med blot få klik har du adgang til tusindvis af film, serier og dokumentarer – alt sammen i verdensklasse kvalitet.

Streamingindhold for hele familien

Disney+ tilbyder et bredt udvalg af indhold, der appellerer til hele familien. Børnefamilier kan nyde de klassiske Disney-film og -serier, som de kender og elsker, såvel som de nyeste Disney-produktioner. Voksne kan fordybe sig i spændende dokumentarer, actionfyldte Marvel-film eller de populære Star Wars-sagaer. Med Få din Disney+ adgang her har du adgang til underholdning i verdensklasse, der passer til alle aldre og interesser.

Opgrader til Disney+ Bundel for mere værdi

Med Disney+ Bundlen får du endnu mere underholdning for pengene. Ud over adgang til Disney+’s omfattende katalog af film, serier og originaler, inkluderer bundlen også Hulu og ESPN+. Det giver dig adgang til endnu flere tv-shows, sportsbegivenheder og film. Samlet set får du et meget bredt udvalg af indhold, der dækker alle dine underholdningsbehov. Du kan tjek populære streaming tjenester og se, hvordan Disney+ Bundlen performer i forhold til andre udbydere. Opgrader i dag og få mere for dine penge.

Oplev de seneste Disney, Pixar, Marvel og Star Wars-hits

Med Disney+ får du adgang til et uendeligt bibliotek af de nyeste og mest populære film og serier fra Disney, Pixar, Marvel og Star Wars. Oplev de seneste storslåede blockbustere som ‘Loki’, ‘Wandavision’ og ‘The Mandalorian’, eller genkald nostalgiske øjeblikke med klassikere som ‘Løvernes Konge’ og ‘Toy Story’. Disney+ tilbyder noget for enhver smag, uanset om du er til action, eventyr, komedie eller familieunderholdning. Med regelmæssige nye udgivelser sikrer tjenesten, at der altid er noget nyt at opdage.

Hent Disney+ på alle dine enheder

Med Disney+ kan du nyde din yndlingsindhold på tværs af alle dine enheder. Appen er tilgængelig på en lang række enheder, herunder smartphones, tablets, computere, spillekonsoller og smart-tv. Du kan downloade appen direkte på din enhed eller tilgå Disney+ via web-browseren. Uanset hvilken enhed du vælger, kan du streame i høj kvalitet og med surround sound. Disney+ gør det nemt at tage din underholdning med dig, uanset hvor du befinder dig.

Forældre-kontrol for tryg streaming

Disney+ tilbyder omfattende forældrekontrol, så du kan være tryg ved din families streaming-oplevelse. Du kan begrænse adgangen til indhold, der er upassende for børn, og sætte aldersgrænser for hver profil. Desuden kan du blokere bestemte film eller tv-serier, så de ikke kan ses af dine børn. Forældrekontrollen giver dig fuld kontrol over, hvilken type indhold din familie har adgang til, så du kan føle dig tryg ved at lade dem streame Disney+.

Offline-visning – se dine yndlingsfilm overalt

Med Disney+ kan du downloade dine yndlingsfilm og -serier til din enhed og se dem, når du er offline. Denne funktion giver dig mulighed for at tage din underholdning med dig, uanset om du er på farten, på ferie eller blot ønsker at slappe af uden internetforbindelse. Bare åbn appen, find den indhold du vil se, og tryk på download-knappen. Dine valgte titler vil derefter blive gemt på din enhed, så du kan nyde dem, når du har brug for det. Offline-visning giver dig den ultimative fleksibilitet og frihed til at se din yndlingsunderholdning, når og hvor du ønsker det.

Spar penge med Disney+ årligt abonnement

Ved at vælge et årligt abonnement på Disney+ kan du spare penge på din streaming. Det årlige abonnement koster 799 kr., hvilket er en betydelig besparelse sammenlignet med at betale 89 kr. pr. måned. Det årlige abonnement giver dig adgang til hele Disney’s katalog af film, serier og originalt indhold i 12 måneder, så du får mere for pengene. Derudover får du mulighed for at dele din profil med op til 7 andre personer, så hele familien kan nyde indholdet på Disney+.

Få svar på dine spørgsmål om Disney+ her

Disney+ tilbyder et bredt udvalg af film, tv-serier og originalt indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Tjenesten er let at bruge og giver dig adgang til dit indhold på tværs af enheder. Hvis du har spørgsmål om abonnement, indhold eller tekniske problemer, kan du finde svar i vores omfattende hjælpecenter. Her kan du læse mere om de mest almindelige spørgsmål og få hjælp til at komme i gang med Disney+.

Sådan får du den bedste Disney+ oplevelse

For at få den bedste Disney+ oplevelse anbefaler vi at bruge en enhed med en stor skærm, såsom et smart-tv eller en tablet. Dette giver en mere immersiv og behagelig oplevelse, når du ser dine yndlingsfilm og -serier. Derudover er det vigtigt at have en stabil internetforbindelse, så du kan nyde indholdet i høj kvalitet uden afbrydelser. Endelig anbefaler vi at oprette en profil til hvert familiemedlem, så du kan få anbefalinger og se historik, der passer til dine individuelle præferencer.